— Inschrijven —


Kennismakingsles

Voor het eerst kennismaken met rolskiën? Schrijf je nu in voor de Kennismakingsles. Alle rolski materialen voor deze les worden door RW Rottemeren beschikbaar gesteld. Zelf moet je zorgen voor dunne handschoenen en als je dat hebt een eigen fietshelm en knie/elleboog beschermers.

Je kunt kiezen uit de klassieke rolski techniek en skating techniek. Onder aan deze pagina staan filmpjes waar het verschil in wordt uitgelegd.

De kosten voor deelname zijn € 15,00. Via onderstaande buttons kun je je inschrijven.


Opstaples

Na de kennismakingsles volgen de opstaplessen. Deze opstaples bestaat uit 3 lessen van ca 1 1/2 uur en worden gehouden op 16, 23 oktober en 6 november.


Binnenkort volgt meer info, hoe je, je hiervoor kunt inschrijven

Voor groepen van 3 of meer personen, bieden wij geen garantie dat zij op dezelfde dag en/of lesgroep geplaatst worden. Wil je vooraf weten wat de mogelijkheden zijn, stuur dan een email aan rolskiles@hotmail.com

Ben je al ervaren rolskiër stuur dan een email aan info@rwrottemeren.nl

Het eerste deel van dit filmpje laat de klassieke techniek zien. Je maakt hierbij meer een loop beweging. Het tweede deel laat de skating techniek zien, dat meer op een schaatstechniek lijkt. Ook het materiaal dat je gebruikt verschilt per techniek.

In de sneeuw zijn de techniek verschillen vergelijkbaar. Met klassieke techniek blijf je in de loipe (de sporen). Bij skating gebruik je het vlakke gedeelte naast de loipes.